ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητείται από την Αστυνομία 27χρονος- Ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Καταζητείται από την Αστυνομία 27χρονος- Ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Καταζητείται από την αστυνομία 27χρονος για σωρεία αδικημάτων.

Υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή και πλαστοπροσωπία εναντίον 27χρονου από τη Ρουμανία, ο οποίος καταζητείται, εξετάζει η Αστυνομία στην ελεύθερη Αμμόχωστο.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από γυναίκα 36 χρόνων από τη Βουλγαρία ότι κλάπηκε από τη τσάντα της που βρισκόταν στο διαμέρισμα της στην Αγία Νάπα, η πιστωτική της κάρτα, η οποία χρησιμοποιήθηκε χωρίς τη συγκατάθεση της και έγιναν αναλήψεις χρηματικών ποσών από το λογαριασμό της στη ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων μέσω Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής στην Αγία Νάπα και αγορά αγαθών από Μίνι Μάρκετ, επίσης, στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την παραπονούμενη, στις 9 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το υποκατάστημα της ΣΠΕ στο Παραλίμνι για να κάνει ανάληψη μετρητών από το λογαριασμό της και ενημερώθηκε από τον ταμία ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κεφάλαια.
 
Η γυναίκα ενημερώθηκε επίσης ότι μεταξύ 1 – 3 Οκτωβρίου 2015 έγιναν έξι αναλήψεις συνολικού ποσού 1,200 ευρώ από ΑΤΜ στην Αγία Νάπα, ενώ σε δύο περιπτώσεις έγιναν αγορές από Μίνι Μάρκετ, επίσης, στην Αγία Νάπα συνολικής αξίας 32.50.
 
Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι στην υπόθεση ενέχεται ο πρώην σύντροφος της, 27 χρόνων, από τη Ρουμανία εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top