Τέλος από την Καρμιώτισσα ο θρυλικός Καμορανέζι μετά από δύο παιχνίδια στον πάγκο

Τέλος από την Καρμιώτισσα ο θρυλικός Καμορανέζι μετά από δύο παιχνίδια στον πάγκο

Μόλις 22 μέρες «άντεξε» στον πάγκο της Καρμιώτισσας ο Μάουρο Καμορανέζι, αφού πριν από λίγο η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πρόσληψη του θρυλικού Ιταλού ανακοινώθηκε την 1η Οκτωβρίου και τρεις μέρες μετά (04/10) έκανε ονειρικό ντεμπούτο στον πάγκο των «πορτοκαλί», αφού η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε τον Απόλλωνα με 2-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE