Αναβλήθηκε η πειθαρχική Λοϊζίδη: Πότε ορίστηκε – «Υπάρχει βάναυση παραβίαση της συνδικαλιστικής ελευθερίας»

Αναβλήθηκε η πειθαρχική Λοϊζίδη: Πότε ορίστηκε – «Υπάρχει βάναυση παραβίαση της συνδικαλιστικής ελευθερίας»

Για τις 11 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης του Προέδρου του Κλάδου των Αστυνομικών της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκου Λοϊζίδη.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για 16 κατηγορίες πειθαρχικής φύσεως, που αφορούν σε απείθεια ανάρμοστη συμπεριφορά και σε καταπιεστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1 σε δηλώσεις προέβη και ο Πρόεδρος ΔΣ της συντεχνίας Ισότητας, Πρόδρομος Χριστοφή.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας προς τον Νίκο Λοϊζίδη. Θεωρούμε ότι υπάρχει βάναυση παραβίαση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και της ελευθερίας της έκφρασης που κατοχυρώνονται τόσο στο σύνταγμα της Δημοκρατίας όσο και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά.

«Η διαδικασία αυτή είναι παράνομη γιατί με βάση το νομοθετικό πλαίσιο η Πολιτεία πρέπει να παρέχει προστασία και εγγυήσεις στους συνδικαλιστές ώστε να ασκούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE