Τμήμα Πολεοδομίας: Δεν αποφάσισαν μεμονωμένοι λειτουργοί για διαμόρφωση ποταμού Λιοπετρίου

Τμήμα Πολεοδομίας: Δεν αποφάσισαν μεμονωμένοι λειτουργοί για διαμόρφωση ποταμού Λιοπετρίου

Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις λήφθηκαν σε σχέση με το έργο «Διαμόρφωση του Αλιευτικού Καταφυγίου και του Ποταμού στο Λιοπέτρι – Φάση Α’» είναι αποφάσεις του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, ως Αναθέτουσας Αρχής/Εργοδότη του Έργου και όχι μεμονωμένων λειτουργών του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα.

Κάνει λόγο για «στοχοποίηση», μέσω ανακοινώσεων και τοποθετήσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του συντονιστή του έργου και άλλων εμπλεκόμενων λειτουργών του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, με σκοπό την επίρριψη ευθυνών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως δεν θα εμπλακεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE