Λονδίνο: Εκκενώθηκε τμήμα του αεροδρομίου Gatwick για «περιστατικό ασφαλείας» - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: Εκκενώθηκε τμήμα του αεροδρομίου Gatwick για «περιστατικό ασφαλείας» - Δείτε βίντεο

Μεγάλο μέρος του νότιου τερματικού σταθμού (South Terminal) του αεροδρομίου Gatwick εκκενώθηκε το πρωί της Παρασκευής για «περιστατικό ασφαλείας».

Το αεροδρόμιο αναφέρει ότι διεξάγει έρευνα και ότι το περιστατικό «βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σε μια ανάρτηση στο Χ, ανέφερε: «Η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιλύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατό».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Gatwick Express, η εταιρεία τρένων που εξυπηρετεί τους επιβάτες του αεροδρομίου, λέγοντας πως τα τρένα της δεν θα προσεγγίζουν την εγκατάσταση «μέχρι νεωτέρας». «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ηαστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ασχολούνται με ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο. Προς το παρόν, ο σταθμός και το αεροδρόμιο εκκενώνονται. Θα σας συνιστούσαμε να καθυστερήσετε το ταξίδι σας μέχρι αργότερα σήμερα το πρωί».

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE