Παραλίγο να καεί μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένεια απο τη Λεμεσό – «Άρπαξε» φωτια την ώρα που ηταν σε drive through εστιατορίου

Παραλίγο να καεί μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένεια απο τη Λεμεσό – «Άρπαξε» φωτια την ώρα που ηταν σε drive through εστιατορίου

Άγιο είχε τετραμελής οικογένεια απο την Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε οικογένεια που βρισκόταν στο ιδιωτικό της όχημα στο drive through του εστιατορίου Mc Donald’s στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

Στο όχημα, στο οποίο  υπήρχαν 4 άτομα ,οι γονείς και   δύο παιδία, ξέσπασε πυρκαγιά και κλήθηκε η Πυροσβεστική η ώρα 19.06.

Ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά οχήμτατα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου»και η ώρα 19.16 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW που βρισκόταν στο drive through του εστιατορίου Mc Donald’s στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λεμεσό. Οι επιβάτες του οχήματος βγήκαν από αυτό  πριν την άφιξη της πυροσβεστικής με την βοήθεια  υπάλληλου των McDonalds. Το όχημα έπαθε σοβαρές ζημιές, Η πυρκαγιά οφείλεται σε διαρροή βενζίνης στον χώρο της μηχανής του οχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE