ΑΚΕΛ: Ο ΔΗΣΥ είναι το «ακούραστο» golden boy των τραπεζών

ΑΚΕΛ: Ο ΔΗΣΥ είναι το «ακούραστο» golden boy των τραπεζών

Στην δήλωση του ΔΗΣΥ οτί θα καταψηφίσει την πρόταση του ΑΚΕΛ για φορολόγηση των κερδών των Τραπεζών, έρχεται να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.


Ο ΔΗΣΥ όπως έκανε γνωστό  δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ που αφορά την έκτακτη φορολόγηση των κερδών των Τραπεζών που προέκυψαν την αύξηση των επιτοκίων και η οποία θα τεθεί προς ψήφιση την Πέμπτη στην Ολομέλεια.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Δεν χρειαζόταν να εκδώσει δήλωση ο Συναγερμός για να μας πει ότι -και αύριο- θα ταχθεί με τις τράπεζες. Γνωρίζουν και οι πέτρες σε αυτό τον τόπο ότι ο ΔΗΣΥ είναι το "ακούραστο" golden boy των τραπεζών.

Πρέπει όμως να απαντήσουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις: να επιστρέψουν οι τράπεζες στην κοινωνία έστω ένα μικρό μέρος από τα 2,5 δις υπερκέρδη τους ή όχι;

Με την κοινωνία ή με τις τράπεζες;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.