Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Γεωργία - Η παράκληση της οικογένειας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Γεωργία - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και θρήνος προκάλεσε στο Παγκύπριο η είδηση του θανάτου του 7χρονου κοριτσιού που πέθανε ενώ νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Το τελευταίο αντίο της Γεωργίας Πέτρου θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 1:30 από τον ιερό ναό Χριστού Σωτήρος στην Τάλα.

Θερμή παράκληση της οικογένειας να φορέσουν όλοι λευκά ρούχα.

Εισφορές θα γίνονται προς τιμή της εκλιπούσας στον Σύνδεσμο: «Ένα όνειρο μια ευχή» και προς το Δημοτικό Σχολείο Τάλας που φοιτούσε η Γεωργία για τις ανάγκες του σχολείου.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE