Λάρνακα: Τραγωδία στην άσφαλτο με αστυνομικό - Έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Φωτογραφίες

Λάρνακα: Τραγωδία στην άσφαλτο με αστυνομικό -  Έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Φωτογραφίες

Εν ώρα καθήκοντος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για τον 48χρονο Σωτήρη Κωνσταντίνου.

Ο 48χρονος οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα με κατεύθυνση από το Λιμάνι προς το Κέντρο της Πόλης, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο στήθος και σταμάτησε το όχημα.

Δίπλα του είχε ως συνοδηγό αστυνομικό, ο οποίος άμεσα προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Εν συνεχεία το όχημα ξεκίνησε και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, με τον 48χρονο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο ενώ γύρω στις 21:50 επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν ως αίτιο την ανακοπή καρδιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE