ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν έφοδο σε εργοστάσιο στην Αραδίππου και έμειναν άφωνοι με τα όσα εντόπισαν μέσα!

Έκαναν έφοδο σε εργοστάσιο στην Αραδίππου και έμειναν άφωνοι με τα όσα εντόπισαν μέσα!

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εργοστάσιο στην Αραδίππου χωρίς όμως να περιμένουν αυτό που αντίκρισαν.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/10, η ΥΚΑΝ, το Τμήμα Τελωνείου και η Αστυνομία σε εργοστάσιο παράνομης παρασκευής τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έθεσε υπό σύλληψη τον 37χρονο Λευκωσιάτη Σάββα Θεολόγου, ως κύριο ύποπτο, καθώς και άλλα έξι πρόσωπα από την Νιγηρία.

Τα μέλη των Αρχών κατά την έφοδο τους εντόπισαν 10,9 τόνους επεξεργασμένου και ακατέργαστου καπνού καθώς και 630.000 τσιγάρα μέσα σε 63 μεγάλα κουτιά.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων που έγινε ποτέ στην Κύπρο.  

Τα τσιγάρα ήταν μάρκας RAQEL και παρασκευάζονταν κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής!

Οι διακινητές του καπνού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» θα είχαν ως καθαρό κέδρος το ποσό των €2,5 εκατ!

Το κράτος έχασε €2 εκατ. από την παράνομη εισαγωγή των καπνικών προϊόντων και της μη καταβολής δασμών.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες τα καπνικά προϊόντα προορίζονταν για την Αίγυπτο ενώ ο καπνός ήταν εισαγόμενος από το Μπαγκλαντές. Ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση τα τσιγάρα να πέρασαν στα κατεχόμενα και να προορίζονταν για την τοπική αγορά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top