Στο Δικαστήριο αύριο οι διευθυντές της εταιρείας ΑΠΟΕΛ - «Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός»

Στο Δικαστήριο αύριο οι διευθυντές της εταιρείας ΑΠΟΕΛ - «Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός»

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προσάγονται αύριο οι διευθυντές της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, για ανεξόφλητες οφειλές σχεδόν δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατά την τριετία 2020 έως 2022.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο ότι εφαρμόζονται οι διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία και ότι ο νόμος εφαρμόζεται για όλους με τον ίδιο τρόπο, χωρίς διαφορετική μεταχείριση για οποιονδήποτε.

Ο κύριος Παναγιώτου πρόσθεσε ότι η εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο οφείλει, επίσης, άλλα δύο εκατομμύρια στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για ανεξόφλητες οφειλές μετά το 2022 και ότι δεν αξιοποίησε οποιοδήποτε σχέδιο διακανονισμού καταβολής των οφειλών της.

Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός, είπε ο υπουργός Εργασίας, αλλά η δικαστική διαδικασία είναι μονόδρομος για την αποπληρωμή των χρεών.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE