Τα... έσπασαν σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα - Έγραψαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας στους τοίχους -Φωτογραφίες

Τα... έσπασαν σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα - Έγραψαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας στους τοίχους -Φωτογραφίες

Δύο τζάμια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και το τζάμι της καντίνας του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου στη Λάρνακα έσπασαν άγνωστοι, οι οποίοι έγραψαν και συνθήματα κατά της Αστυνομίας με σπρέϊ στους τοίχους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, από τη Σχολική Εφορία, ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί στο σχολείο και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι έσπασαν δύο τζάμια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και το τζάμι της καντίνας, χωρίς όμως να εισέλθουν στους συγκεκριμένους χώρους.

Οι άγνωστοι έγραψαν επίσης με σπρέι σε τοίχους του σχολείου συνθήματα κατά της Αστυνομίας.

Τα μέλη της Δύναμης παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Το σχολείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει τα κυκλώματα της γύρω περιοχής προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ – Τι συμφωνήθηκε και τι αρνήθηκε η τουρκοκυπριακή πλευρά

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ – Τι συμφωνήθηκε και τι αρνήθηκε η τουρκοκυπριακή πλευρά

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:00 η συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE