Επίθεση Ερντογάν στα ξένα μέσα ενημέρωσης

Επίθεση Ερντογάν στα ξένα μέσα ενημέρωσης

«Αυτή η χώρα εξέλεξε τον Ερντογάν και ακόμη δεν κατάφεραν να το σεβαστούν», ανέφερε.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επέκρινε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας ότι ο τουρκικός λαός εξέλεξε πρόεδρο με 52% και έδωσε στο ΑΚΡ σχεδόν 50%, αλλά ακόμη η στάση τους είναι διαφορετική. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος ο οποίος απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφος αναχωρώντας το πρωί από το τζαμί Εγιούπ Σουλτάν στην Κωνσταντινούπολη, διερωτήθηκε γιατί τα ξένα μέσα ενημέρωσης ενώ ασχολούνται τόσο πολύ με την Τουρκία δεν ασχολούνται τόσο και με τις δικές τους χώρες.

Τέλος, ευχαρίστησε για τη δημοκρατική ωριμότητα σε ολόκληρη τη χώρα λέγοντας ότι ένα κόμμα πήρε σχεδόν 50% και επομένως ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να το σεβαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE