ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κ.Κληρίδης: Να ερευνηθεί ενδεχόμενη ανθρωποκτονία στο θανατηφόρο Λεμεσού

Κ.Κληρίδης: Να ερευνηθεί ενδεχόμενη ανθρωποκτονία στο θανατηφόρο Λεμεσού

Οδηγίες για διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας θα δώσει ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης για την υπόθεση του δυστυχήματος στη Λεμεσό που προκάλεσε το θάνατο 25χρονου τα ξημερώματα της Παρασκευή, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ.

Σε επικοινωνία που είχε με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι είναι τόσο ακραία τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο που ο ίδιος αποφάσισε να δώσει οδηγίες όπως διερευνηθεί η διάπραξη του ποινικού αδικήματος της ανθρωποκτονίας. Αδίκημα, το οποίο επισύρει μέχρι και ποινή δια βίου φυλάκισης.

 

Ο 48χρονος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής προκάλεσε το θάνατο του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι, όταν το αυτοκίνητο τύπου τζιπ που οδηγούσε καρφώθηκε βίαια στο πίσω μέρος του οχήματος του άτυχου νεαρού, ο οποίος ανέμενε τον πράσινο σηματοδότη στα φώτα τροχαία του Εναερίου, για να συνεχίσει την πορεία του.

Βρισκόταν σε ισχύ απόφαση δικαστηρίου για εξάμηνη στέρηση της άδειας οδήγησης του 48χρονου, σε σχέση με άλλη υπόθεση οδήγησης με μεγάλη ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή είναι η πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής για προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ, πλαστοπροσωπία, επίθεση και πρόκληση ανησυχίας, οδήγηση με στερημένη άδεια οδηγού από το Δικαστήριο και παρακοή διατάγματος Δικαστηρίου.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top