Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Πότε κηδεύεται η μητέρα με τα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Πότε κηδεύεται η μητέρα με τα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

Η κηδεία της 33χρονης Μαρίας Γεωργίου, της 8χρονης Αγγελίνας, της 3χρονης Μελίνας και του 2 ετών Άγγελου Μιχαήλ θα τελεστεί το Σάββατο 22/2/25 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην ενορία Άγιος Νικόλαος Λεμεσού. Θα ακολουθήσει ταφή στο Κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας και η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια.
 
Η κηδεία θα τελεστεί δήμοσία δαπάνη ενώ παράκληση των συγγενών της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές για τα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας που γλίτωσαν από την πυρκαγιά στο ίδιο κτήριο.
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE