Με χτυπήματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην Κοζάνη

Με χτυπήματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην Κοζάνη

Με χτυπήματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται μια 31χρονη που μαχαίρωσε στον ώμο στον σύντροφο της, στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, ένας 42χρονος και μια 31χρονη συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τους.

Η 31χρονη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», ενώ ο 42χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, όπου και κρατείται.

Πως έγινε το περιστατικό

Αρχικά η αστυνομία ενημερώθηκε από το κέντρο του ΕΚΑΒ, για άνδρα χτυπημένο με αιχμηρό αντικείμενο στο δεξιό του ώμο, μετά από διαπληκτισμό του με την 31χρονη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την 31χρονη στο σπίτι της στην Κοζάνη ενώ εκείνη ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και με την συνδρομή του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στην κατοικία του ζευγαριού βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο η 31χρονη τραυμάτισε τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, για κλοπές, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.