Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

Ο 32χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος εντός της οικίας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Σε κλίμα βαθύτατου πένθους η κηδεία της μητέρας και των τριων παιδιών - «Άγγιξαν τόσο τις ψυχές μας...»

Υπενθυμίζεται ότι, χθες Σάββατο (22/1), τελέστηκε  από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, η εξόδιος ακολουθία των τεσσάρων εκ των πέντε θυμάτων της τραγωδίας που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, με τον θάνατο των πέντε μελών οικογένειας από πυρκαγιά στην οικία τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE