Βατικανό: Ο Πάπας αναπαύεται, αναμένονται τα αποτελέσματα της αξονικής του τομογραφίας

Βατικανό: Ο Πάπας αναπαύεται, αναμένονται τα αποτελέσματα της αξονικής του τομογραφίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού, ο Πάπας Φραγκίσκος αναπαύεται και πέρασε μια ήρεμη νύχτα.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στους πνεύμονες, στην οποία υποβλήθηκε χθες, Τρίτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέταση θα ελεγχθεί από ιατρική ομάδα ειδικών και ότι συνεχίζεται η χορήγηση αντιβιοτικών.

Ο Φραγκίσκος βρίσκεται στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης από τις 14 Φεβρουαρίου και από τη Δευτέρα ξεκίνησαν προσευχές στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την ίαση του ποντίφικα.

Χθες βράδυ στην καθολική αυτή προσευχή του "ροζάριο" συμμετείχαν και κληρικοί, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ασκήσει έντονη κριτική στο έργο και στην όλη γραμμή του Αργεντινού ποντίφικα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.