Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Μέλη του ΔΣ του English School, μέσω του δικηγόρου τους, προέβησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία για παράνομες ηχογραφήσεις και απειλές.

Το δικηγορικό γραφείο KATSIS LLC έστειλε ανακοίνωση την Κυριακή στα ΜΜΕ, με οδηγίες των πελατών του Ιωάννας Δημητρίου, Αντώνη Κυρμίζη, Σένερ Χασάν, Αναστάσιου Κιτέου και Νικόλ Κουλουρούδια.

Αναφέρεται ότι έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία «για σοβαρά ποινικά αδικήματα που αφορούν στην παράνομη ηχογράφηση συνομιλιών και διασπορά αυτών μέσω τρολ λογαριασμών καθώς και γραπτό απειλητικό μήνυμα μέσω viber group».

Προστίθεται ότι στόχος είναι «ο εκφοβισμός και εξαναγκασμός σε παραίτηση μελών του ΔΣ».

«Τροχοδρομείται και άμεση καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού και στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αναμένονται και άλλες καταγγελίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE