Φιλιππινέζες εργαζόμενες έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στη μεγάλη παρέλαση της Λεμεσού

Φιλιππινέζες εργαζόμενες έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στη μεγάλη παρέλαση της Λεμεσού

Η πολυπολιτισμική ψυχή της Λεμεσού χτύπησε δυνατά στο φετινό καρναβάλι, με τη δυναμική παρουσία της κοινότητας των εργαζομένων από τις Φιλιππίνες. Για ακόμη μια χρονιά, οι οικιακές βοηθοί και εργαζόμενες της πόλης συμμετείχαν στη μεγάλη παρέλαση, χειροκροτούμενες από χιλιάδες θεατές που αναγνώρισαν τη συμβολή τους στην κοινωνία.

Με εντυπωσιακές στολές μαζορετών, χαμόγελο και ενέργεια, οι γυναίκες αυτές έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στη γιορτή, αποδεικνύοντας πως το Λεμεσιανό Καρναβάλι δεν γνωρίζει σύνορα. Η συμμετοχή τους αποτελεί ένα δείγμα της πολυπολιτισμικής ταυτότητας της Λεμεσού, μιας πόλης που αγκαλιάζει και τιμά όλους τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτήν.

Πέρα από τη χαρά του καρναβαλιού, αξίζει να θυμόμαστε πως οι γυναίκες αυτές, με τη δουλειά τους, συμβάλλουν σημαντικά στην καθημερινότητα της πόλης, φροντίζοντας ηλικιωμένους, παιδιά και οικογένειες. Το Λεμεσιανό Καρναβάλι είναι η ιστορία της πόλης μας, και αυτές οι γυναίκες είναι πλέον κομμάτι της.

Πηγή: elemesos

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE