Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Φόρεσαν χειροπέδες στον 41χρονο που επιτέθηκε στη προϊσταμένη του

Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Φόρεσαν χειροπέδες στον 41χρονο που επιτέθηκε στη προϊσταμένη του

Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κοινής επίθεσης και διασάλευσης της ειρήνης , σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, σήμερα το πρωί γύρω στις 0800, 41χρονος δημόσιος υπάλληλος, από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντα του έπειτα από μακρόχρονη απουσία για λόγους υγείας, αντέδρασε, προκάλεσε ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και επιτέθηκε στην προϊσταμένη του μόλις του ανακοινώθηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεί στην υπηρεσία όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου εναντίον του 41χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κοινής επίθεσης, και αυτός συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE