Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κακός χαμός σε γραφείο κρατικής υπηρεσίας - Εργαζόμενος τα «έσπασε» όλα και επιτέθηκε στη διευθύντρια
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, σήμερα το πρωί γύρω στις 0800, 41χρονος δημόσιος υπάλληλος, από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντα του έπειτα από μακρόχρονη απουσία για λόγους υγείας, αντέδρασε, προκάλεσε ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και επιτέθηκε στην προϊσταμένη του μόλις του ανακοινώθηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεί στην υπηρεσία όπου εργάζεται.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου εναντίον του 41χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κοινής επίθεσης, και αυτός συνελήφθη.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις