Φωτιά στη Λάρνακα: Αυτό είναι το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από εμπρησμό - Δείτε φωτογραφία

Φωτιά στη Λάρνακα: Αυτό είναι το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από εμπρησμό - Δείτε φωτογραφία

Εμπρησμό, πίσω από τη φωτιά σε αυτοκίνητο 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας, κατέδειξαν οι εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξέταση της σκηνής της φωτιάς του οχήματος ολοκληρώθηκε και εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες ότι πρόκειται για εμπρησμό.
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ξέσπασε φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας Κύπριου, 26 ετών, μόνιμου κατοίκου Λαρνακας. Το όχημα βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οποία διαμένει ο 26χρονος, στον συνοικισμό Τσιακκιλλερού στη Λάρνακα.
 

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκε ζημιά στο πίσω μέρος μπροστινού σταθμευμένου οχήματος άλλου ιδιοκτητη.

Από τη φωτιά δεν τραυματίστηκε κανένα πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.