Λεμεσός: Ένας «επίδοξος φονιάς» συνελήφθη στους Κυπριακούς δρόμους! Έτρεχε μεθυσμένος και είχε 8 εντάλματα για τροχαία αδικήματα

Λεμεσός: Ένας «επίδοξος φονιάς» συνελήφθη στους Κυπριακούς δρόμους! Έτρεχε μεθυσμένος και είχε 8 εντάλματα για τροχαία αδικήματα

Πότε επιτέλους θα βάλουμε μυαλό; Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι, πότε θα εμπεδώσουν οι Κύπριοι οδηγοί ότι κυκλοφορώντας μεθυσμένοι στους δρόμους, αποτελεί κίνδυνο-θάνατο όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι;

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα 34χρονου που συνελήφθη χθες Τετάρτη (4//11) στη Λεμεσό, θυμίζει σε πολλά σημεία και ξυπνά μνήμες από το θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη και πάλι στη Λεμεσό πριν από μερικές μέρες με θύμα τον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου και θύτη ένα 48χρονο που έτρεχε, είχε και αυτός σωρεία τροχαίων παραβάσεων και καταζητείτο από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με δελτίου τύπου της Δύναμης μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ) Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Γερμασόγειας, εντόπισαν οδηγό να κινείται με ταχύτητα 125km/h αντί 80km/h και του έκαναν σήμα για να σταματήσει, πράγμα το οποίο δεν έπραξε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ακολουθήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και ανακόπηκε. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν διαγραμμένο και οδηγείτο από 34χρονο. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη ο 34χρονος, η ένδειξη ήταν 145μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από Αστυνομικούς Σταθμούς για υποθέσεις εμπρησμού, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης, καθώς επίσης και για τροχαία αδικήματα και οκτώ εντάλματα προστίμων για το συνολικό χρηματικό ποσό των €6,500.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.