VIDEO: Ένταση και...πουρούες στη Λεμεσό - Έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου οι διαμαρτυρόμενοι ταξιτζήδες

VIDEO: Ένταση και...πουρούες στη Λεμεσό - Έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου οι διαμαρτυρόμενοι ταξιτζήδες

Ανέβασαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί και έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Οι οδηγοί ταξί προχώρησαν σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 8 το πρωί η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 12 το μεσημέρι, διαμαρτυρόμενοι για την πειρατεία στον κλάδο τους.

Υπενθυμίζεται ότι εξέδωσανα ανακοίνωση ο οποία ανεφερε πως «η Ομοσπονδία Αστικών Ταξί (ΠΟΑΤ) έλαβε την απόφαση για τη στάση εργασίας μετά από πολλές πιέσεις από τα μέλη της Ομοσπονδίας, που όπως αναφέρουν βλέπουν καθημερινά «πειρατές” στους δρόμους, στις πιάτσες, στα λιμάνια και τα αεροδρόμια “να κλέβουν το ψωμί τους, να κλέβουν το κράτος (Κοινωνικές Ασφαλίσεις – Φόρους – ΦΠΑ), χωρίς να κάνει κάτι γι’ αυτό καμιά υπηρεσία του κράτους»

Η Ομοσπονδία σημείωσε ότι αν δεν υιοθετηθούν τα μέτρα που προτείνει, όπως αστυνόμευση, εποπτεία και έλεγχος για αδήλωτη εργασία, θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση σε τρεις βδομάδες για λήψη δυναμικότερων μέτρων παγκύπρια.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE