Λεμεσός: Εργατικό ατύχημα - Τοίχος καταπλάκωσε εργάτη

Λεμεσός: Εργατικό ατύχημα - Τοίχος καταπλάκωσε εργάτη

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (07/11) σε χώρο ανέγερσης ιδιωτικού σχολείου στον Άγιο Αθανάσιο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σφαλαντζιώτισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία, Σύριος εργάτης βρίσκεται παγιδευμένος κάτω απο όγκους μπετόν καθώς ο τοίχος αντιστήριξης έπεσε κατά πάνω του, την ώρα που αυτος εργάζονταν.

Αμέσως κλήθηκε στην σκηνή η Αστυνομία, η ΕΜΑΚ αλλά και η Πυροσβεστική ώστε να απεγκλωβίσουν το Κούρδο εργάτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE