Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη που «έσβησε» σε εργατικό ατύχημα

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη που «έσβησε» σε εργατικό ατύχημα

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη Νικολάου από το χωριό Αλέκτορα της Επαρχίας Λεμεσού ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό θανατηφόρο ατύχημα στις 5 Απριλίου.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, λήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις γεωργικές εργασίες που εκτελούσε ο 67χρονος σε γεωργικό τεμάχιο στην περιοχή Πισσουρίου και συγκεκριμένα, ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα, κτύπησε με αυτόν σε χοντρά κλαδιά ελιάς με αποτέλεσμα αυτά να τον κτυπήσουν πίσω με δύναμη στο στήθος.

Αμέσως ο 67χρονος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, τις φωνές του οποίου άκουσε άλλος γεωργός, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE