Στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα της – Έπεσε σε χαράδρα 12 μέτρων

Στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα της – Έπεσε σε χαράδρα 12 μέτρων

Με πόνο στα πλευρά (θώρακα) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα  που εγκλωβίστηκα σε όχημα που έπεσε σε χαράδρα 12 περίπου μέτρων σε δρόμο στο χωριό Καμινάρια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρα (14/04) γυναίκα 65 ετών, από Καμινάρια, επαρχία Λεμεσού, οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στο χωριό Καμινάρια, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους 12 περίπου μέτρων.

Η 65χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πεδουλά και Κάμπου, καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλήρωμα ασθενοφόρου.

Αφού μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 65χρονη, πλήρωμα ασθενοφόρου την παρέλαβε για μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων.

Η 65χρονη ανέφερε πως αισθάνεται πόνο στα πλευρά (θώρακα).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE