Στην Πορτογαλία ο ΠτΔ - Στο πρόγραμμα διευρυμένες συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό

Στην Πορτογαλία ο ΠτΔ - Στο πρόγραμμα διευρυμένες συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα το πρωί στη Λισαβόνα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει στις 12:μ (ώρα Κύπρου) συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας κ. Λούι Μοντενέγκρο. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για τη Βαλένθια, της Ισπανίας, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.  

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν η Υφυπουργός για Ευρωπαϊκά Θέματα κα Μαριλένα Ραουνά, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE