Προσοχή: Ψάχνει 43χρονο η Αστυνομία για σοβαρά αδικήματα - Βοηθήστε στον εντοπισμό του

Προσοχή: Ψάχνει 43χρονο η Αστυνομία για σοβαρά αδικήματα - Βοηθήστε στον εντοπισμό του

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD ZEREINI, 43 ετών από τον Λίβανο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά σοβαρά αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2025, στην επαρχία Πάφου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26806021 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE