Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε κτίριο της Κομισιόν - Τι συνέβη

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε κτίριο της Κομισιόν - Τι συνέβη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (3/6) στις Βρυξέλλες, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα μπροστά από το κτίριο 65 της οδού Loi, σε κοντινή απόσταση από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου Copernicus, όπου στεγάζεται η διεύθυνση ψηφιακής πολιτικής της Επιτροπής (DG CONNECT), ενώ ολόκληρη η Rue de la Loi — η κεντρική αρτηρία που διασχίζει την ευρωπαϊκή συνοικία — αποκλείστηκε από περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής, σύμφωνα με το Politico.

Με μήνυμά της προς το προσωπικό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε: «Αστυνομική επιχείρηση. Ύποπτο αντικείμενο μπροστά από το Loi 65. Μείνετε μακριά από τα παράθυρα. Αποφύγετε την περιοχή». Ωστόσο, σε ένα δεύτερο μήνυμα  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόνισε ότι: «Η επέμβαση της αστυνομίας κοντά στο κτίριο ολοκληρώθηκε. Η κατάσταση επέστρεψε στο φυσιολογικό» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρευνες για ηλεκτρική διασύνδεση και Βασιλικό – «Προτεραιότητα η φήμη της Κύπρου»

ΠτΔ: Έρευνες για ηλεκτρική διασύνδεση και Βασιλικό – «Προτεραιότητα η φήμη της Κύπρου»

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αρχίζει έρευνα σε σχέση με πιθανά ποινικά αδικήματα αναφορικά με το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.