Πτήσεις και ακτοπλοϊκά δρομολόγια καθημερινώς για επαναπατρισμό Ισραηλινών

Πτήσεις και ακτοπλοϊκά δρομολόγια καθημερινώς για επαναπατρισμό Ισραηλινών

Μέσω ειδικών πτήσεων από το αεροδρόμιο Λάρνακας, συνεχίζεται η επιχείρηση επαναπατρισμού χιλιάδων Ισραηλινών που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Στη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν 20 πτήσεις προς Ισραήλ και Ιορδανία. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις επτά το πρωί και η τελευταία στις 5 και 20 το απόγευμα, με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διά θαλάσσης επιχείρηση επαναπατρισμού Ισραηλινών και απομάκρυνσης ξένων υπηκόων από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, από τις 12 έως και τις 20 Ιουνίου, 190 σκάφη μετέφεραν 1.500 άτομα, από το Ισραήλ στη μαρίνα της Λάρνακας, από όπου -κατά την ίδια περίοδο- 1.200 Ισραηλινοί ταξίδεψαν προς την πατρίδα τους.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.