Στεφάνου: Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Νετανιάχου να είναι αντισημίτες

Στεφάνου: Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Νετανιάχου να είναι αντισημίτες

Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στη «γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου» να είναι αντισημίτες, λέει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και απαντώντας στις αναφορές του Πρέσβη του Ισραήλ Όρεν Ανόλικ - χωρίς να τον κατονομάζει - κάνει λόγο για προσβλητικές παρεμβάσεις, ζητώντας σεβασμό στη χώρα και τους ανθρώπους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Στεφάνου ανήρτησε μήνυμα το απόγευμα του Σαββάτου γράφοντας: «Σεβασμός στη χώρα και τους ανθρώπους της στην οποία βρίσκεστε, κύριε πρέσβη. Οι παρεμβάσεις σας είναι προσβλητικές για τη χώρα μας, αντιδεοντολογικές και αντιθεσμικές για τους κανόνες της διπλωματίας».

«Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στη γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου να είναι αντισημίτες. Αντισημίτης ο Γκουτέρες και ο ΟΗΕ, αντισημίτης ο Μπορέλ, αντισημίτες οι δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και τόσοι άλλοι. Αλήθεια, πού και πότε θα σταματήσετε αυτή την τακτική;» διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE