LIFESTYLE

Γεννητούρια στο MEGA! Ποιος αγαπημένος παρουσιαστής γίνεται σήμερα πατέρας για δεύτερη φορά;

Γεννητούρια στο MEGA! Ποιος αγαπημένος παρουσιαστής γίνεται σήμερα πατέρας για δεύτερη φορά;

Αυτά κι αν είναι πολύ ευχάριστα νέα!

Την απόλυτη ευτυχία λοιπόν, θα βιώσει από ώρα σε ώρα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, βρίσκεται αυτή την ώρα με την αγαπημένη του στο μαιευτήριο Ιασώ.

Η Μαριέττα Ντάνα πρόκειται να φέρει τον καρπό του έρωτά τους στον κόσμο σήμερα, με τον σεφ να ανυπομονεί για το δεύτερο παιδί στη ζωή του. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, είχε δηλώσει στη RealLife για το ευτυχές γεγονός: «Έρχεται ναι. Σε λίγο καιρό θα λέω πως έχω κάνει δύο επιτυχίες». Μάλιστα έκανε γνωστό, πως ήθελε πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδί.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την σύντροφό του, ο δημοφιλής σεφ και παρουσιαστής, είχε δηλώσει παλιότερα στο YOU: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι, δεν ξέρεις… Είναι εξαιρετική, με ανέχεται και είναι πολύ σημαντικό – γιατί έχω πάρα πολλά ελαττώματα- που μπορεί και στέκεται δίπλα μου με όλο αυτό το πράγμα που έχω, δεν είναι εύκολο… Με καταλαβαίνει, με φέρνει στα ίσια μου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top