Επίθεση με μαχαίρι σε εταιρεία κοινής ωφέλειας στη Βαυαρία - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε εταιρεία κοινής ωφέλειας στη Βαυαρία - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης μετά από επίθεση με μαχαίρι εναντίον υπαλλήλων γερμανικής εταιρείας στο Μέλχρισταντ, μια μικρή πόλη της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με τη Bild, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις υπαλλήλους μιας εταιρείας κοινής ωφέλειας, ενώ η ίδια πηγή προσθέτει πως ένας 21χρονος Γερμανός συνελήφθη στο σημείο του συμβάντος.

Ο νεκρός φέρεται να μαχαιρώθηκε στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός του. Τρεις άλλοι τραυματίστηκαν, κάποιοι εξ αυτών σοβαρά.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην Bild: «Η περίθαλψη των τραυματιών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, όπως και η διαλεύκανση των ακριβών περιστάσεων του εγκλήματος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο Mellrichstadt. Αστυνομικοί και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται σε μεγάλο αριθμό στο σημείο».

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα την ταυτότητα του υπόπτου και προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο. Δεν είναι ακόμη σαφές ποια είναι η σχέση του με την Überlandwerke Rhön, την εταιρεία κοινής ωφέλειας στην οποία σημειώθηκε η επίθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE