VIDEO: Νεαρή Ρωσίδα «σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση» για λογαριασμό του Κιέβου - Καρέ-καρέ η σύλληψή της

VIDEO: Νεαρή Ρωσίδα «σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση» για λογαριασμό του Κιέβου - Καρέ-καρέ η σύλληψή της

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνέλαβε μια 23χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να προσπάθησε να τοποθετήσει βόμβα κάτω από το αυτοκίνητο υπαλλήλου της αμυντικής βιομηχανίας στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με την FSB, η γυναίκα παρακολουθούσε τις μετακινήσεις του συγκεκριμένου εργαζόμενου από τον Απρίλιο, οπότε και μετακόμισε στην πόλη. Ούτε η ταυτότητα της συλληφθείσας ούτε εκείνη του υπαλλήλου έχουν γίνει γνωστές.

Βίντεο της FSB, που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω κρατικών πρακτορείων ειδήσεων, δείχνει πράκτορες να συλλαμβάνουν τη γυναίκα, αφού προηγουμένως είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να τοποθετεί κάτι κάτω από σταθμευμένο SUV.

«Μου είπαν να εντοπίσω το αυτοκίνητο και θα πληρωνόμουν», ακούγεται να λέει η γυναίκα, με το πρόσωπό της θολωμένο, την ώρα που οι αστυνομικοί την ακινητοποιούν στο έδαφος.

Στην ερώτηση τι ακριβώς έκανε εκεί, παραδέχεται: «Προσπαθούσα να βάλω κάποια συσκευή κάτω από το αυτοκίνητο».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE