«Έφυγε» ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Ανδρέου: «Θα είμαστε εκεί για να τον αποχαιρετήσουμε» - Πότε θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Δείτε φωτογραφία

«Έφυγε» ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Ανδρέου: «Θα είμαστε εκεί για να τον αποχαιρετήσουμε» - Πότε θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κωνσταντίνου Ανδρέου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή χθες, 7 Ιουλίου 2025.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός έχασε τις αισθήσεις του μετά από αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο συμμετείχε.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας (Αγίας Φυλάξεως) στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση, «Θα είμαστε εκεί για να τον αποχαιρετήσουμε, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη του στις καρδιές μας».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.