Αρχιεπίσκοπος: Η εκκλησία θα στηρίξει οικονομικά τους πληγέντες – Διάθεση δωματίων στις φοιτητικές εστίες στη Λεμεσό

Αρχιεπίσκοπος: Η εκκλησία θα στηρίξει οικονομικά τους πληγέντες – Διάθεση δωματίων στις φοιτητικές εστίες στη Λεμεσό

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος δήλωσε στο Ρικ, ότι η εκκλησία θα στηρίξει οικονομικά του πληγέντες από τις πυρκαγιές και παράλληλα θα προσφέρει αρκετά δωμάτια στις φοιτητικές εστίες που διαθέτει στη Λεμεσό για προσωρινή διαμονή τους.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι ήδη έχει ανάψει το πράσινο φως για τη διάθεση τριάντα δωματίων, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι άδεια.

Ο Κύπρου Γεώργιος είπε ακόμη ότι θα διατεθούν χρήματα από τις μητροπόλεις προς υποστήριξη των πληγέντων, ενώ θα γίνει και παγκύπριος έρανος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE