Μας ξάφνιασε Κύπρια τραγουδίστρια: Δήλωσε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης! «Από άτομο που δεν το πιστεύεις…»

Μας ξάφνιασε Κύπρια τραγουδίστρια: Δήλωσε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης! «Από άτομο που δεν το πιστεύεις…»

Η Κύπρια τραγουδίστρια, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», στην οποία μίλησε η συμπατριώτισσα μας.

Ο λόγος για την Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία διανύει μια από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της με τον σύντροφό της Πάνο Δούκα, αφού δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει στην κάμερα πως στο παρελθόν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση δηλώνοντας: «Και μάλιστα από άτομο που δεν το πιστεύεις. Ήταν η κακιά στιγμή. Θεωρώ ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν σε δουν μαζεμένη, ντροπαλή και ότι αυτό το πράγμα δεν κινδυνεύει να βγει προς τα έξω, εκεί είναι που χτυπάνε. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να μου το κάνουν αυτό. Είχα πάθει ταράκουλο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE