ΕΕ: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση χαλάρωσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

ΕΕ: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση χαλάρωσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προτίθεται να χαλαρώσει τις αντιρωσικές κυρώσεις σε περίπτωση κατάπαυσης του πυρός στο πλαίσιο μιας διπλωματικής λύσης στην Ουκρανία.

Οι σχετικές διαρροές στα μέσα ενημέρωσης είναι «καθαρή εικασία», δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αριάνα Ποδέστα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του Sky News, σύμφωνα με το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση φέρεται να μελετά το ενδεχόμενο να χαλαρώσει, μερικώς, τους περιορισμούς σε περίπτωση που επιτευχθεί και «τηρηθεί πλήρως» η κατάπαυση του πυρός.

«Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσουμε πλήρως τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όλα τα άλλα είναι καθαρή εικασία. Έχουμε ήδη υιοθετήσει 18 πακέτα κυρώσεων και ετοιμάζουμε το 19ο», δήλωσε η Ποδέστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE