LIFESTYLE

«Αφήστε την να το χαρεί σιορ….» Κύπρια εστεμμένη υπερασπίζεται την Μαρία Μοράρου! «Όχι μόνο δεν είναι πλούσια αλλά…»

«Αφήστε την να το χαρεί σιορ….» Κύπρια εστεμμένη υπερασπίζεται την Μαρία Μοράρου! «Όχι μόνο δεν είναι πλούσια αλλά…»

Εκνευρισμένη η καλλονή και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Replay με όσες τα έχουν βάλει, άδικα όπως υποστηρίζει με την Σταρ Κύπρος 2015,Μαρία Μοράρου.

Διαβάστε επίσης: Star Κύπρος 2015: Τελικά πέρασε από casting η Μαρία Μοράρου; Δείτε στο βίντεο όλη την αλήθεια…

Η Κάλια Δραγατάκη, η Kύπρια εστεμμένη που κέρδισε τον τίτλο της Miss Grand Sea Universe 2015 στην Βουλγαρία εκπροσωπόντας την Κύπρο, μιλά ανοιχτά και τοποθετείται υπέρ της Μαρίας Μοράρου, με ένα «αποστομωτικό» αλλά και ταυτόχρονα γλυκό μήνυμα υποστήριξης. 

Βγάζει το σπαθί και το ακονίζει για όσες λιθοβόλησαν την Μαρία, με τις κριτικές τους αλλά και τα σχόλια περί μη ηθικής και κατάκτησης του τίτλου με δόλιο τρόπο. Όπως γράφει η Κάλια Δραγατάκη, τα προσβλητικά σχόλια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και η ίδια το λίγο που έχει γνωρίσει την Star Κύπρος 2015 έχει καταλάβει ότι πρόκειται για ένα γλυκό και εργατικό κορίτσι.

Διαβάστε επίσης:Διαγωνιζόμενη του Star Κύπρος δηλώνει: «Δεν πειράζει που δεν κέρδισα θα αγοράσω μια κορώνα και μια κορδέλα και θα τις φορέσω»

Οπως υποστηρίζει όχι μόνο η Μαρία Μοράρου δεν είναι οικονομικά ευκατάστατη αλλά και εγκατέλειψε την δουλειά της την οποία και είχε ανάγκει για να λάβει μέρος στα καλλιστεία.

Τέλος, αφού αναφέρει οτι αδικίες υπάρχουν, τονίζει πως αυτό δεν σημαίνει πως η Μαρία δεν άξιζε τον τίτλο και κλείνει με το επικό «αφήστε την να το χαρεί σιόρ»

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή στο «Για σένα»! Χάνει τον τίτλο της η Μαρία Μοράρου - Η νέα Σταρ Κύπρος είναι η.... Βίντεο

Δείτε το μήνυμα της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top