Εφιαλτικές στιγμές για τον Μενέλαο: Τον δάγκωσε φίδι και υπέστη θερμοπληξία – Σωτήρια παρέμβαση της Πολιτικής Άμυνας

Εφιαλτικές στιγμές για τον Μενέλαο: Τον δάγκωσε φίδι και υπέστη θερμοπληξία – Σωτήρια παρέμβαση της Πολιτικής Άμυνας

Ο Μενέλαος Σταυρινίδης ανευρέθηκε σώος μετά από ώρες αγωνίας, χάρη στην επέμβαση της Πολιτικής Άμυνας.

Ο συμπολίτης μας βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί δάγκωμα φιδιού και θερμοπληξία.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Πολιτικής Άμυνας, η ομάδα διάσωσης κατάφερε να τον εντοπίσει σε κρίσιμη κατάσταση και να τον μεταφέρει άμεσα για ιατρική περίθαλψη. Οι αρχές απευθύνουν έκκληση προς όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αθλούνται στη φύση, ειδικά σε περιοχές με πυκνή βλάστηση.

Σημειώνεται ότι στην Κύπρο υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη δηλητηριωδών φιδιών, εκ των οποίων το ένα θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο για τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE