Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην prime time ζώνη, τρία σίριαλ και ένα show έδωσαν μεγάλη «μάχη» με αποτέλεσμα να έχουμε μια ανατροπή, αφού το MEGA κατάφερε να κερδίσει τον ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, γράφει το must.com.cy, το «9 Μήνες» κέρδισε με αρκετή διαφορά το Μπρούσκο ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το Πέτρινο Ποτάμι του ΡΙΚ και στην 4η το Mr Cyprus. Το 9 μήνες ξεκίνησε με 20,9% και μέχρι την ώρα που «έπαιζαν» απέναντι τα υπόλοιπα έφθασε στους 30,6% ενώ το Μπρούσκο ξεκίνησε με 20,5% και ανέβηκε μέχρι και το 25,8.%
Το Πέτρινο Ποτάμι του ΡΙΚ άρχισε με 19,7% ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε μέχρι το 20,6% αφήνοντας τέταρτο το Mr Cyprus του SIGMA με 8,8% το πιο ψηλό του νούμερο τηλεθέασης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




