Φόνος στη Λεμεσό: Δεν συνάδει η σκηνή με τα τραύματα του 31χρονου - Έμεναν άλλοι τρεις στο διαμέρισμα - Αρνείται εμπλοκή η 26χρονη

Φόνος στη Λεμεσό: Δεν συνάδει η σκηνή με τα τραύματα του 31χρονου - Έμεναν άλλοι τρεις στο διαμέρισμα - Αρνείται εμπλοκή η 26χρονη

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε η 26χρονη που συνελήφθη αναφορικά με την πτώση του 31χρονου από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Λεμεσό διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το δικαστήριο αποφάσισε την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της 26χρονης για περίοδο οκτώ ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, δεν συνάδει η σκηνή με τα τραύματα του θύματος στην κοιλιακή χώρα, με τον θάνατος του 31χρονου να έχει προέλθει από αιμορραγικό σοκ συνεπεία εσωτερικής αιμορραγίας από ρήξη σπλήνας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τους ιατροδικαστές, στη σορό εντοπίστηκαν διαμπερή τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στην απουσία ευρημάτων που να δικαιολογούν την πρόκληση των τραυμάτων συνεπεία πτώσης, εγείρουν εύλογα την υποψία πρόκλησης τους από μηχανισμό που προϋποθέτει διεισδυτικού τύπου τραυματισμό, π.χ. από αντικείμενο στην περιοχή της αναφερόμενης πτώσης ή/και από αιχμηρό αντικείμενο πριν από τη πτώση.

Με βάση το ρεπορτάζ του Alpha, οι ιατροδικαστές διέκοψαν την νεκροτομή, πήγαν πίσω στο διαμέρισμα, έκανα αυτοψία στο σημείο αλλά δεν βρήκαν το οτιδήποτε που να φανερώνει ότι ο 31χρονος χτύπησε και του προκάλεσε αυτά τα τραύματα.

Αυτή την στιγμή στο διαμέρισμα, βρίσκονται μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας που διενεργούν εξετάσεις για να εντοπιστεί αν υπάρχει κάτι που να προκάλεσε αυτά τα τραύματα στον 31χρονο ενώ πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείετε να προκλήθηκαν από κάτι που έφερε πάνω του πχ. στις τσέπες του.

Σημειώνεται ότι οι δύο τους (ο 31χρονος και η 26χρονη συμβία του) διέμεναν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ωστόσο στο διαμέρισμα μένουν τρεις άλλοι οι οποίοι δεν βρίσκονταν εκεί, όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά στη δουλειά.

Η 26χρονη αρνείται ότι προκάλεσε οποιοδήποτε τραύμα στο θύμα, αναφέροντας ωστόσο ότι υπήρξε καυγάς μεταξύ τους.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE