ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός: Aλλοδαπός προσπαθεί να αρπάξει παιδιά - Καταγγελία μαθητή στα Λύμπια

Συναγερμός: Aλλοδαπός προσπαθεί να αρπάξει παιδιά - Καταγγελία μαθητή στα Λύμπια

Αναστάτωση επικρατεί στην κοινότητα Λυμπιών, μετά την καταγγελία 10 χρονου ότι άγνωστο πρόσωπο προσπάθησε να τον απαγάγει.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ένα μήνυμα το πρωί της Τρίτης, 1/12, το οποίο στάλθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυμπιών, στους κατοίκους της κοινότητας προκάλεσε πανικό.

Το μήνυμα με παραλήπτες 800 άτομα, γράφει: 

«ANTPAΣ AΛΛOΔAΠOΣ ANOIKTOXPΩMOΣ ME KONTO MAΛΛI,30-35XPONΩN, ME KOKKINO AYTOKINHTO ΠΛHΣIAΣE ANHΛIKO ΠAIΔI ME ΣKOΠO NA TO METAΦEPEI. ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ EIΣTE ΠPOΣEXTIKOI KAI ENHMEPΩNETAI THN AΣTYNOMIA ΓIA OTIΔHΠOTE YΠOΠTO ANTIΛHΦΘEITE

Η κινητοποίηση έγινε μετά από καταγγελία γονέων 10χρονου στον αστυνομικό της «γειτονιάς», ότι το παιδί τους ηλικίας 10 ετών, ενώ επέστρεφε από το σχολείο τη Δευτέρα, 30/11, στο σπίτι του, άγνωστος προς σε αυτό άνδρας με αυτοκίνητο τον προσέγγισε και του ζήτησε να τον μεταφέρει.

Το παιδί ευτυχώς υποψιασμένο τον απέφυγε και έντρομο έτρεξε στους γονείς του και τους ανέφερε το περιστατικό.

Ο κοινοτάρχης Λυμπιών, Μιχάλης Γεωργίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι πρόκειται για σοβαρή οικογένεια και παιδί με σωστή διαπαιδαγώγηση . Ανέφερε επίσης ότι «οι κάτοικοι συνολικά είναι 3 χιλιάδες και όσους είχαμε τα κινητά τους τηλέφωνα τους στείλαμε μήνυμα.»

«Αντιδράσαμε άμεσα με την αποστολή του μηνύματος», πρόσθεσε. «Οι γονείς πρέπει να συμβουλέψουν τα παιδιά τους να προσέχουν. Οι έλεγχοι από την αστυνομία στην κοινότητα θα αυξηθούν.», τόνισε ο Κοινοτάρχης.  Κάλεσε τέλος του κατοίκους, εάν αντιληφθούν οτιδήποτε ύποπτο να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top