«Εργοστάσιο λαϊκισμού» - Πολιτική αντιπαράθεση Χαρτσιώτη-Δαμιανού με φόντο το οργανωμένο έγκλημα

«Εργοστάσιο λαϊκισμού» - Πολιτική αντιπαράθεση Χαρτσιώτη-Δαμιανού με φόντο το οργανωμένο έγκλημα

Το εργοστάσιο του λαϊκισμού και της παραπληροφόρησης του ΑΚΕΛ, παράγει όλο και περισσότερο υλικό, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Σε παρέμβασή του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Μάριος Χαρτσιώτης σχολίασε τις επικρίσεις του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, αναφορικά με την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Νομικών της Βουλής για το οργανωμένο έγκλημα.

Διερωτήθηκε τί έπραξε το ΑΚΕΛ όταν ήταν στην εξουσία, αναφέροντας πως επί διακυβέρνησής του έγιναν 67 δολοφονίες, εκ των οποίων οι 12 ανάγονται στο οργανωμένο έγκλημα.

Ανέφερε, επίσης, ότι ο κύριος Δαμιανού δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση της επιτροπής Νομικών.

Σε δική του παρέμβαση, ο κύριος Δαμιανού είπε πως "όταν κάποιος είναι δημόσιο άτομο και δη υπουργός θα πρέπει να αντέχει την κριτική".

Είπε, ακόμη, ότι στην πολιτική δεν πρέπει να προσωποποιούμαι τα πράγματα.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι το ΑΚΕΛ δεν λειτουργεί μονοδιάστατα και πως έχει πλήρη εικόνα για τα όσα διημείφθησαν στην επιτροπή Νομικών.

ΠΗΓΗ: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE