Συνελήφθη γνωστός τενόρος στην Καλλιθέα για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου του - Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του

Συνελήφθη γνωστός τενόρος στην Καλλιθέα για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου του - Τον κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του

Στη σύλληψη ενός τενόρου για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 14χρονου γιου του προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/11) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, 46 ετών, καταγγέλθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του ότι το μεσημέρι της Τρίτης αρχικά εξύβρισε και στη συνέχεια απώθησε τον ανήλικο γιο του σε έπιπλο του σπιτιού και του έριξε σφαλιάρα με αποτέλεσμα να προκληθούν σημάδια στο σώμα του.

Τελικά ο τενόρος συνελήφθη την Τετάρτη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.