Αθεόφοβοι ανήλικοι ξάφρισαν τους... επτά Αϊ Γεώργηδες

Αθεόφοβοι ανήλικοι ξάφρισαν τους... επτά Αϊ Γεώργηδες

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για διάρρηξη και κλοπή από ξωκλήσι στην Πάφο. Η αστυνομία διερευνούσε την υπόθεση εδώ και δέκα μέρες.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 16 ετών από τη Συρία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι ανακρινόμενοι παραδέχτηκαν τη διάπραξη έξι διαρρήξεων από το παγκάρι του ξωκλησιού Επτά Αϊ Γεώργηδες στη Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνούσε την υπόθεση το τελευταίο δεκαήμερο και προχώρησε στη σύλληψη των τριών νεαρών.

Οι τρεις νεαροί αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE