ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χιονίσει ή όχι; -2 βαθμούς η θερμοκρασία στο Τρόοδος (ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Θα χιονίσει ή όχι;  -2 βαθμούς η θερμοκρασία στο Τρόοδος (ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας, για σήμερα, 4/12 μέχρι και τη Τρίτη.

Ψυχρή αέρια μάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αργότερα στα ανατολικά και νότια παράλια οι άνεμοι θα ενισχύονται ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ αργότερα στα ανατολικά παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τις πρωινές ώρες τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά και νότια παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top