ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές Εικόνες: Οι τζιχαντιστές «σπέρνουν» θανατηφόρα ασθένεια που τρώει τη σάρκα

Σκληρές Εικόνες: Οι τζιχαντιστές «σπέρνουν» θανατηφόρα ασθένεια που τρώει τη σάρκα

Έναν ακόμη κρίκο στη φρικιαστική αλυσίδα των αποτρόπαιων πράξεών τους που αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους, πρόσθεσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

Σύμφωνα με καταγγελίες μελών της ανθρωπιστικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος», το ISIS είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση της λεϊσμανίασης, μιας θανατηφόρας ασθένειας που κατατρώει τη σάρκα!

 Όπως σημειώνουν ειδικοί, η λεϊσμανίαση είναι λοιμώδης ασθένεια που οφείλεται σε πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες και τις σκνίπες, ωστόσο το γεγονός ότι οι τζιχανιστές πετούν τα πτώματα των θυμάτων τους από τις εκτελέσεις στους δρόμους, όπου σαπίζουν, συμβάλλουν στην ταχύτατη εξάπλωσή της.

Μόνο τους τελευταίους έτσι δώδεκα μήνες, έχουν αναφερθεί στη Συρία περισσότερα από 500 κρούσματα της νόσου, η οποία οδηγεί στο θάνατο αν δεν χορηγηθεί άμεσα θεραπεία στον ασθενή.

Αν, δε, αναλογιστεί κανείς πως την ίδια ώρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει ότι στη χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, το σύστημα Υγείας υπολειτουργεί, με το 58% των δημόσιων νοσοκομείων να έχει καταστραφεί, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας για 13 εκατ. Σύρους, τότε η κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ήδη εκτός ελέγχου.

Με ανάρτησή του μάλιστα στο Twitter, όπου εικονίζεται ένα αγόρι από τη Συρία που πάσχει από λεϊσμανίαση, το State Department κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος για την εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας. 

asthenia tzixantistes7

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top